Informatie

Als internationale groothandel koopt en verkoopt Joost Baakman BV decoratieartikelen en meubelen. Onze showroom/verkoophal beslaat een oppervlakte van circa 4.000 m2. In totaal beschikken wij over een oppervlakte van ongeveer 12.000 m2 aan verkoop- en opslagruimte.

Wij werken met het cash-and-carrysysteem. Door rechtstreeks bij de fabrikanten in te kopen en dankzij een doeltreffende organisatie zijn wij in staat ons lage prijzenbeleid te handhaven.

Onze producten zijn voornamelijk gebaseerd op antiek en kunst uit de verschillende stijlperioden, zoals rococo, art nouveau, art deco, empire en barok.

Naast decoratieve artikelen bieden we ook tuinmeubilair en gietijzeren tuinartikelen aan.

Onze afnemers komen voor het merendeel uit de groothandel en de detailhandel, maar ook interieurontwerpers en horeca-inrichters weten ons bedrijf te vinden.

Ons bedrijf staat bekend om de eenvoudige manier waarop wij zaken doen. We hebben veel afnemers die al meer dan 25 jaar bij ons komen. De verse koffie staat altijd klaar met een glimlach!

Bij ons geldt geen minimumaankoopbedrag. Wij verkopen alleen aan bedrijven die geregistreerd zijn in het handelsregister. Wij waarderen het dan ook als u bij een eerste bezoek uw KvK inschrijvingsbewijs en uw btw-documenten meebrengt.

Bij dit eerste bezoek kunt u zich bij ons inschrijven voor onze nieuwsbrief en een persoonlijke inlogcode ontvangen voor onze productdatabase, waarin ons complete programma te vinden is.